F

Alguns barbarismes: "follar"

Per a aquesta espanyolada obrirem una entrada nova. Encara que la paraula l'ha recollida l'IEC, en mala hora, considerem que és alarmant que ens deixem dominar per l'espanyol fins i tot en els actes i les situacions més íntimes. Si fóssim tant poca cosa que no disposéssim de cap paraula per referir-nos a l'acte sexual, ho acceptaríem. Però n'hem trobat unes quantes. N'hi ha prou per prescindir de l'espanyolada? En sabeu més?

amor carnal, arrambar una dona, brocar, calar lo pern, cardar, cardussar, carregar, clavillar, cohabitar, cohabitar sota un arbre, comptar les bigues del sostre, conèixer carnalment, coit, copular, embagar, embocar, encauar, endinyar, enfornar, enfornar ans de casar-se, enforquillar, enastar, ensardinar, estimar, fer la cosa, fer Pasqua abans de Rams, fer un clau, fer una quedada o fer quedada, ficada, ficar, flicar, flocar, fornicar, fotre, fotre un pinyol, jaure amb, jaure’s, lavorar, menjar-se, menjar-se una dona, pitjar, sacrifici a Venus, tirar-se, tirar-se una dona, xerigar, xeringar i xingar.

2 comentaris:

  1. Hola:

    Com a estranger, no crec que pugui afegir-hi altres expressions nadiues per a un concepte tan... social. De qualsevol manera puc compartir algunes expressions del meu país, Xile, per a veure si potser vosaltres en teneu d'altres de semblants... esmolar (el llapis), mullar-se el pit, descobrir-se les potes/ els peus, donar-se un bufeteig.

    ResponElimina
  2. Gonzalo, l'única expressió que he trobat, i encara no ben bé igual, és "donar una bufetada (a algú)", fer un gran menyspreu a algú, humiliar algú.
    De les altres no n'he sabut veure cap.

    ResponElimina

El teu comentari es publicarà quan haurà estat revisat.