F

Nació Digital continua escrivint en catanyol. A la llista negra!

Nació Digital torna a entrar a la llista negra de mitjans que, amb supèrbia i menyspreu, no rectifiquen les seves errades. En aquesta ocasió, són del mateix articulista. Vegem-les:
Un subtítol d'una notícia del dia 5 de setembre diu: 
Creix la pressió en sectors mediàtics i polítics perquè el líder del PP es faci a un costat
Ja se'ls va advertir que era una traducció directa i literal de l'espanyol, i això vol dir que l'articulista, tot i haver "gaudit" de la famosa immersió lingüística, pensa en estranger i ho escriu així. Se'ls donaven diferents alternatives, en català: S'APARTI, o bé SURTI DEL MIG DEL PAS, o ES DECANTI. Han fet veure que no havien vist el comentari. Doncs aquí són, a la llista negra!
El dia 7, sota el títol Puigdemont: «Espanya ni hi és ni se l'espera», parlen del professorat. També varen ser advertits que això és una mostra del pretès llenguatge "no sexista", per no dir "dels professors", que seria el que caldria. Se'ls varen donar raons i explicacions del lingüista Gabriel Bibiloni i tot. Res a fer: ignorades. Això serà el tema d'una explicació ben extensa en una entrada vinent d'aquest bloc. De moment, Nació Digital torna a ser a la llista negra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari es publicarà quan haurà estat revisat.